torsdag 12. maj 2022
ForsideMedlemsnyhedAfrica Tours flytter på Hernings savanne

Africa Tours flytter på Hernings savanne

Africa Tours kontor har altid haft adresse i Herning, og har indtil efteråret 2020 haft adresse i et kontorfællesskab på 1. sal midt på Hernings gågade.  Kontoret er nu udskiftet, så man fremover kan møde Africa Tours i en hel ny butik med adresse midt på Torvet i Herning.

I butikken er der masser inspiration fra Afrika. Blandt andet med et Karen Blixen hjørne, med fotobøger, og ikke mindst gode stemningsbilleder fra Afrika. Ikke kun indenfor er der Afrikastemning. Udenfor butikken er det også blevet lettere at finde Africa Tours, da man på lang afstand bliver budt velkommen af både elefanter og løver, der hilser alle velkommen.

Så kig forbi Africa Tours og begynd drømmen om Afrika på Torvet i Herning – Midtjyllands savanne.

Africa Tourshttps://africatours.dk
Africa Tours er Danmarks største udbyder af safarirejser til Afrika og Africa Tours tilbyder såvel safarirejser med danske rejseledere på faste afrejsedatoer som skræddersyede rejser, der tilbydes med afrejse hver dag året rundt.

Rejser til Afrika kan laves på mange måder og mulighederne utallige, så hvad skal man vælge?

Med eget kontor i Afrika, og lutter berejste rejseeksperter på kontoret i Danmark er vi klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer