torsdag 12. maj 2022
ForsideMedlemsnyhedBruger du "motoren" WordPress til din hjemmeside?

Bruger du “motoren” WordPress til din hjemmeside?

Bruger du “motoren” WordPress til hjemmesiden for din virksomhed? Kender du til håndteringen af WordPress? Får du opdateret WordPress på din hjemmeside?

Bruger du “motoren” WordPress til hjemmesiden for din virksomhed?

Måske…måske ikke, men rigtig, rigtig mange virksomheder i Danmark bruger “motoren” WordPress til at bygge hjemmesiden med – og det er der god mening i.

For det første så er WordPress verdens med udbredte program til hjemmesider. Næsten 50% af alle hjemmesider, blogs, webshops o.l. kører på WordPress. Og tallet stiger hver dag i takt med at virksomheder søger efter gode, stærke, lette og billige muligheder for at drive hjemmesiderne – der finder de nemlig oftest frem til WordPress i forbindelse med søgninger på nettet, via anbefalinger og webbureauer.

For det andet så er WordPress gratis at bruge, både som privat og erhvervsmæssigt. Rigtig mange virksomheder betaler således ikke andet end det årlige danske domænegebyr til DK-Hostmaster og et mindre beløb til hosting i form af et webhotel. Faktisk kan langt de fleste virksomheder holde de årlige omkostninger til en WordPress hjemmeside på under kr. 1.000,00.

For det tredie så findes der flere tusinde eksterne udviklere af mini-programmer (plugins / tilføjelser) som kan integreres i WordPress for at få nye og andre muligheder i både den administrative del af programmet og i frontend som de besøgende ser. Disse mini-programmer findes både som gratis og betalte versioner. Oftest så kan det bedst betale sig at investere i betalte mini-programmer, da de holdes opdaterede, er mere sikre at bruge og der typisk findes hjælp / support til brugen af mini-programmet. På https://codecanyon.net/ findes der flere tusinde mini-programmer, som kan udbygge funktionaliteterne på din hjemmeside.

For det fjerde så findes der et hav af designskabeloner til WordPress. Utrolig mange af dem er gratis, mens de betalte designskabeloner koster omkring 59 dollars, såfremt de købes hos f.eks. https://themeforest.net/. Det er super nemt at teste forskellige designskabeloner på hjemmesiden, så snart der er blevet oprettet noget indhold. Uden indhold så kan det være temmelig svært at blive klog på om den valgte designskabelon er den rigtige. Nogle producenter / udbydere af designskabeloner sender også “demo-indhold” med som nemt kan installeres for lettere at give dig muligheden for at træffe en beslutning.

Der er bestemt flere fordele ved at bruge WordPress til hjemmesiden f.eks. så er Google og de andre søgemaskiner glade for WordPress – og det hjælper i kampen om de gode pladser i søgeresultaterne. WordPress er godt kodet og det bifalder søgemaskinerne også. Dernæst er WordPress også ret hurtig, både i administrationsdelen og i frontend. Og de gode fordele stopper faktisk ikke her… men det gør vores skriveri.

Kender du til håndteringen af WordPress?

Det er relativt nemt for de fleste personer at blive god til WordPress – dette er også en af grundene til den succes som WordPress oplever i hele verden. Meget af indholdet, menuerne og mulighederne i administrationsdelen er opbygget på en overskuelig og intuitiv måde.

På nettet findes der utallige hjemmesider med hjælp til brugen af WordPress, hvor hjælpen ofte består af både tekster, billeder og videoer. På Facebook findes der også flere store WordPress grupper som du gratis kan melde dig ind i.

Får du opdateret WordPress på din hjemmeside?

Lige som du (forhåbenligt) får din bil serviceret, og får tjekket dine tænder hvert år – så skal WordPress også holdes opdateret. WordPress opdateringer kan der laves mange af i løbet af et år. Selve WordPress udgiver måske 3-5 opdateringer om året – nogle gange mange flere.

Mini-programmerne (plugins / tilføjelser) kommer også med en del opdateringer i løbet af et år. Nogle mini-programmer kommer måske kun med 1-4 opdateringer, mens andre kommer med 10-20 opdateringer på de blot 365 dage. Ganges antallet af opdateringer med antallet af mini-programmer, så kan der sagtens komme mellem 100 og 200 årlige opdateringer.

Dertil kommer evt. opdateringer af oversættelser. Langt de fleste designskabeloner og mini-programmer laves på engelsk, så derfor er der også behov for opdateringer af oversættelser – selvfølgelig er opdateringer af oversættelserne kun nødvendige såfremt du har valgt et andet sprog end standardsproget engelsk.

Minimer risikoen for at blive hacket og få problemer

Opdatering af WordPress, designskabelonen, mini-programmer (plugins / tilføjelser) hjælper og styrker din hjemmeside. Hver dag gør trælse folk mange forsøg på at hacke diverse hjemmesider – ikke bare dem lavet med WordPress – men alle slags hjemmesider lavet på alverdens programmer og CMS (Content Management System).

Når din WordPress hjemmeside opdateres, så bliver den stærkere og bedre til at modstå angreb af enhver slags. Og det er SUPER vigtigt!

Der findes mange virksomheder, som undersøger programmer, systemer og hjemmesider for “huller” i koderne for dermed at minimere ondsindede personers muligheder for at ødelægge og trænge ind i databasen og hjemmesiden. Disse virksomheder udsender løbende informationer til markedet om et hul her eller der – og så går WordPress og udviklerne af mini-programmerne lynhurtigt i gang med at rette koderne, så hullet lukkes og hackerne får svære ved at overtage hjemmesiden.

Vi kan hjælpe med WordPress opdatering fra kun 95,00 kr. om måneden. Klik gerne på det efterfølgende link for at se mulighederne og priserne: https://okeiwebbureau.dk/priser/#wordpress-opdatering

OKEIwebbureauhttps://okeiwebbureau.dk
OKEIwebbureau kan hjælpe dig med WordPress hjemmesider, vedligeholdelse og support. Vi kan også hjælpe dig med en webshop - også lavet i WordPress.

Søgemaskineoptimering kan vi også hjælpe dig med både i forhold til onsite, offsite og linkbuilding. Vi har lavet flere første pladser på Google og mange side 1 placeringer.

Vi er også eksamineret i forhold til Google Ads.

Besøg vores hjemmeside, se vores referencer og bliv klogere på om vi skal lave et samarbejde :-)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer