søndag 25. september 2022
ForsideMedlemsnyhedVandreture i Danmark er tidens helt store hit

Vandreture i Danmark er tidens helt store hit

Den danske natur rummer et hav af muligheder for store oplevelser, og flere og flere har virkelig fået øjnene op for dette.  Særligt populært er det med en gå- eller vandretur, hvor en tur i skoven eller langs stranden topper listen over foretrukne naturområder.

Med Danmarks særdeles varierede natur er det dog ofte let at kombinere oplevelser i skoven med en tur over heden eller strand med skov.

I det midtjyske er der næsten uanede muligheder for at kombinere forskellige naturområder, blandt andet i områderne i og omkring Silkeborg, også kaldet Danmarks Outdoor-hovedstad. Her løber Gudenåen, og der er søer, skove, enge, stier og ikke mindst vandrestier over stort set det hele.  En nylig opgørelse viser også, at antallet af vandrestier aldrig har været større og at det er muligt at vandre over hele Danmark. Gendarmstien. Fyn rundt. Ved Mols Bjerge. Ad Hærvejen. Stevns Klint. Ved Gribskov og Esrum Sø. Røsnæs og Rold Skov. Allesammen muligheder og populære muligheder. 

Vild Med Danmark har indgået aftaler med flere af Danmarks dygtige naturguider, og vandreinstruktører. Alle særdeles bekendte med at vandre og ikke mindst med et stort lokalkendskab til mange, også lokale områder af Danmark. På en lang række vandreture rundt i Danmark er det derfor nu muligt at kombinere sin interesse for frisk luft og gode oplevelser med masser af viden, tips og gode råd ”om det at vandre.”

Konkret betyder det, at man har mulighed for at tegne sig ind på en lang række forskellige vandreture af forskellig længde fordelt over det meste af Danmark. Under temaet at ”man skal vide mere end da turen startede og til en skarp pris” er det derfor nu muligt komme meget tættere på naturen, og ikke mindst historien, i et eller flere områder som man måske allerede er bekendt med, men hvor man måske ikke helt kender historien bag. 

Vandreturene, som strækker sig fra under 10 kilometer og op til ca. 22 kilometer om dagen, koster fra kr. 165,- I prisen er der altid inkluderet dansk rejseleder samt en adgangsbillet til efterfølgende brug i Ree Park Safari på Djursland. 

Ferie i Danmark Vandreture er populaert 7d374fec

Vild med Danmark
Vild med Danmarkhttps://www.vildmeddanmark.dk/
Det er let at være Vild med Danmark.

Størrelsen til trods byder Danmark på fantastisk mange muligheder for mindeværdige oplevelser. For den aktive. For den søgende. For den opsøgende. For den naturelskende. For den, der søger roen. For den, der søger de store oplevelser inden for kvalitet på mad og på autenticitet.

Hos rejsebureauet Vild Med Danmark finder du masser af kvalitetsrejser i Danmark og altid med en dygtig og vidende dansk rejseleder i spidsen for oplevelserne.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer