torsdag 12. maj 2022
ForsideMedlemsnyhedVilde rejseoplevelser klar fra efteråret 2021

Vilde rejseoplevelser klar fra efteråret 2021

De store rejseoplevelser planlægges oftest i god tid og hos specialrejsebureauet, Safari And Beyond, er det allerede nu muligt at bestille plads på blandt andet ulve- og bjørnesafari i Finland, og på en ægte rovdyrssafari; det vil sige en kombineret tiger-, gepard- og løvesafari til Indien og Kenya.

Ulve- og bjørnesafarien er en fotosafari med naturfotograf og forfatter Lars Gejl i spidsen. Afrejsen er i april 2022, og opholdet finder sted i den nordøstlige del af Finland helt oppe ved den russiske grænse – et af de mest bjørnesikre terræner i hele Norden. Udover bjørne er der også mulighed for at opleve blandt andet ulve, urfugle, tjur, højnordiske småfugle og meget andet i den øde, finske tajga, der er et af Europas mest uberørte naturområder.

Rejseleder bliver Lars Gejl, der også selv har produceret turen til Finland og som har rejst i området adskillige gange.

Ud over fotosafarien til Finland er det lige nu også muligt at komme tættere på rovdyrssafari i Indien / Kenya og på kombinerede safarioplevelser i hele fem forskellige lande på en og samme rejse i Afrika.

Safari And Beyondhttps://www.safariandbeyond.dk
Safari And Beyond er et dansk specialrejsebureau som tager dig med ud, hvor verden begynder. Nogen vil sige til verdens ende.

Vores rejsemål er ikke mange, men til gengæld nøje udvalgte og få har derfor rejst af de stier, hvor vi nu byder dig velkommen.

De fleste rejser vil være med en afrejse om året som maximum. Andre rejser vil ”kun” blive udbudt en gang. Som i nogensinde. Oplevelserne bliver derfor helt unikke, og for de få.

Velkommen til Safari And Beyond. Verden venter.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer