fredag 8. december 2023

Sikkerhedsfirmaer i Danmark

Rigtig mange virksomheder og arbejdspladser har allerede sikkerhedsfirmaer tilknyttet, det kan eksempelvis være for at varetage medarbejdere og eventuelle kunders sikkerhed, men det kan også være for at beskytte virksomheden mod indbrud og hærværk uden for almindelige åbningstider. Med et sikkerhedsfirma tilknyttet virksomheden, er din arbejdsplads bedre beskyttet mod uvenlige handlinger, og det skaber en bedre tryghed for medarbejdere såvel som for selve virksomheden.  

Skab mere tryghed med et sikkerhedsfirma 

Et sikkerhedsfirmas vigtigste formål er at skabe mere tryghed for din virksomhed og dine medarbejdere. Uvenlige handlinger i form af hærværk og indbrud kan medføre, at medarbejdere bliver utrygge ved at komme på arbejde. Det samme gør sig gældende for butiksansatte, som gang på gang oplever af få uvenlige kunder i butikken, som gør dem utrygge og nervøse.  

Sikkerhedsfirmaer i Danmark løser mange forskellige opgaver, der har med varetagelsen af forskellige virksomheder og disses medarbejders sikkerhed at gøre. De fleste sikkerhedsfirmaer tilbyder vagter til butiksvagt, fast vagt, alarm patrulje, områdevagt, byggepladsvagt, sikkerhedsvagt og overvågning. Uanset virksomhedens erhverv kan det være en fordel at overveje, om ikke et sikkerhedsfirma kunne bidrage til at højne oplevelsen af tryghed på din arbejdsplads.  

Forskellige typer vagter til forskellige behov 

Sikkerhedsfirmaer i Danmark tilbyder en bred vifte af vagter alt efter virksomhedens behov. Der kan eksempelvis være forskel på, om man har brug for faste vagter eller patruljevagter. En fast vagt sørger for, at der altid er øje på din arbejdsplads, så intet går ubemærket hen. En patruljevagt er derimod en vagt, som tjekker op på din virksomhed op til flere gang om dagen og natten. 

Rigtig mange butikker benytter sig af butiksvagter eller strøgvagter. Særligt i de større byer kan der være et stort behov for at have et sikkerhedsfirma tilknyttet butikken, som man kan kontakte i tilfælde af, at der er ved at opstå en utryg situation.  

Sikkerhedsfirmaer i Danmark - Nyheder fra Servicebranchen - ServiceNews (2)

Fordelene ved at have et sikkerhedsfirma tilknyttet 

Med et sikkerhedsfirma tilknyttet din arbejdsplads vil du opleve en langt højere tryghedsfornemmelse. Sikkerhedsfirmaer i Danmark består af erfarne og dygtige fagfolk, som ved hvordan man håndterer de situationer, der end måtte opstå. Sikkerhedsvagterne er vant til lidt af hvert, og de har stor erfaring og viden om, hvordan man løser potentielle konflikter, eller hvordan man håndterer uventede situationer. Som butiksansat, weekendoperatør på en fabrik eller noget helt tredje kan det være svært at vide, hvordan man afværger eller håndterer utrygge situationer, men det behøver ikke at være din bekymring. Med et sikkerhedsfirma er du fri for at bekymre dig om sikkerheden. Du kan i stedet vide dig sikker på, at din og virksomhedens sikkerhed bliver varetaget og prioriteret.  

Derudover har det også en forebyggende effekt at have et sikkerhedsfirma tilknyttet virksomheden. Erfarne butikstyve eller indbrudstyve ved, at de skal tjekke for vagter, og har de først erfaret, at der er vagter tilknyttet virksomheden, så reducerer det sandsynligheden for, at de vil slå til på din arbejdsplads. Har du eksempelvis en butiksvagt, som patruljerer ind forbi butikken flere gange om dagen, så vil det minimere sandsynligheden for at eventuelle butikstyve kommer på besøg.  

Professionelle sikkerhedsfirmaer i Danmark 

Ønsker du professionel sikkerhed til din virksomhed, så søg f.eks. efter “professionelt sikkerhedsfirma” på Google eller en af de andre søgemaskiner. Søgningen giver omkring 9520 søgeresultater på Google.  

Et par af de sikkerhedsfirmaer som dukker op er: yourCompany (Køge), G4S Security Services A/S (Albertslund) og Abexa (Hornslet). 

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer