lørdag 22. juni 2024
ForsideAndre serviceydelserReparation af computere og kommunikationsudstyrGreenmind indtager Vestegnen med ny afdeling i Rødovre Centrum

Greenmind indtager Vestegnen med ny afdeling i Rødovre Centrum

Det bliver uden vanlig fest og hornmusik, når Greenmind slår dørene op til deres nye lokaler i Rødovre Centrum. Men stadig med gode tilbud på brugte iPhones og personale uddannet i rådgivning og reparation.

Rødovre Centrum danner rammerne, når Greenmind mandag den 23. november slår dørene op til deres nyeste butik, hvor reparation og salg af second-hand-elektronik med god samvittighed er i højsædet.

Åbningsdagen kan dog ikke markeres med hverken fest eller morgenbrød må medejer, Brian Funch, erkende.

– Vi er superstolte over at kunne åbne endnu en butik, endda under corona-epidemien, men vi må desværre også erkende, at coronaen betyder, at vi ikke kan gøre det til en fest, som vi plejer. Vi kan ikke invitere vores kunder på hverken morgenbrød eller køtilbud, men kommer man forbi, så vil man stadig kunne finde gode priser på brugt og bæredygtig elektronik samt masser af god service fra vores udlærte reparationsspecialister, fortæller Brian Funch.

Grøn elektronik til Vestegnen

Åbningen i Rødovre Centrum er blevet mødt med solid opbakning fra centerledelsen til Greenminds bæredygtige tilgang til elektronikken. Med de omkringliggende kommuner – Brøndby, Albertslund, Taastrup, Vanløse og Hvidovre – rummer centret ifølge Brian Funch et kæmpe potentiale.

– For nogle er miljøbevidstheden det vigtigste, når de handler elektronik; for andre skal smartphones bare været noget, hvor besparelsen er det vigtigste. Uanset hvad behovet er, så er der et kæmpe marked for second-hand mobiltelefoner og tablets, hvor vores kunder på Vestegnen kan få et secondhand elektronikprodukt i hånden med god samvittighed og 3 års garanti, siger Brian Funch.

Arbejdet med åbningen af den nye afdeling har været en lang proces. Det skyldes blandt andet, at Greenmind starter med mennesker før lokaler. Ansættelsen og oplæring af nyt personale er alfa og omega, fortæller den nye butikschef:

– Det er utroligt fedt at være en del af en virksomhed, hvor professionalisme og service bliver vægtet så højt. Her kommer man ikke bare til med et CV, du skal have den rigtige viden og servicegen, og det tror jeg helt bestemt, at vores kunder også kan mærke, fortæller Jacob Ottosen, butikschef i Greenmind i Rødovre Centrum i en pressemeddelelse.

Startskuddet til massiv vækst

Afdelingen i Rødovre Centrum bliver den syvende Greenmind i rækken på 11 år. Kæden foretager flere end 100.000 reparationer af computere og mobiltelefoner om året, og med et kommende kursusforløb (https://greenmind.dk/academy) for mobilreparationer rettet mod både entusiaster og professionelle på vej er ambitionerne tårnhøje for virksomheden, der satser på endnu flere butiksåbninger i 2021.

– I foråret åbnede vi i Rosengårdcenteret i Odense, og vi kan stadig knap nok følge med. Over hele landet er folk afsindigt interesserede i at genbruge deres elektronik til gavn for både pengepungen og miljøet. Det er vi stolte af at kunne støtte op om, både med stor reparationsviden og skarpe priser på secondhand elektronik, siger Brian Funch.

Lidt mere om Greenmind ApS

GreenMind er en danskejet virksomhed, som siden 2009 har arbejdet med reparation og genbrug af elektronik. Virksomheden skiftede i 2019 navn fra iRep, da man i dag tilbyder reparation af alle mærker og modeller inden for telefoner, tablets og computere.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer