mandag 22. juli 2024

JYSK bliver JYSK på tysk

I løbet af efteråret 2021 forsvinder navnet DÄNISCHES BETTENLAGER i Tyskland, og butikkerne får i stedet et JYSK-skilt på facaden.

Siden JYSK åbnede den første butik i Tyskland i 1984, har kunderne i vores naboland kendt JYSK under navnet DÄNISCHES BETTENLAGER.

Det bliver der imidlertid lavet om på, når næsten 1.000 tyske butikker i løbet af efteråret skifter navn til JYSK.

”Det er noget, vi har arbejdet med igennem længere tid uden at have en konkret tidsplan. Den har vi så nu, og det betyder, at vi kan informere kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere om, at ændringen sker i efteråret 2021,” siger CEO & President i JYSK, Jan Bøgh.

Allerede i oktober 2020 gennemførte JYSK første etape af navneskiftet, da 88 butikker i Østrig skiftede navn fra DÄNISCHES BETTENLAGER til JYSK.

Et skifte, som blev godt modtaget af kunderne.

”Med navneskiftet kommer også nye koncepter, opdaterede butikker og ikke mindst nye produkter. Det tog kunderne i Østrig rigtig godt imod, og vi så en markant stigning i salget, inden butikkerne desværre måtte lukke ad flere omgange grundet coronavirus,” siger Jan Bøgh.

Stort potentiale

Netop erfaringerne fra Østrig kombineret med fordelene i kun at have ét brand er grunden til, at JYSK vælger at skifte navnet i Tyskland allerede i år.

”Vores fokus på skandinavisk inspirerede designs og nye koncepter er blevet taget rigtig godt imod i de lande, der tidligere blev styret fra Tyskland, som udover Østrig er Italien, Frankrig, Spanien, Schweiz og Portugal. Derfor mener vi, at det er en stor fordel at ensrette navn, koncept og sortiment hurtigst muligt,” siger Jan Bøgh og fortsætter:

”Med kun ét brand er det samtidig nemmere at sætte fuld tryk på vores marketingkoncepter og få glæde af vores tiltag på alle markeder.”

Kun JYSK

Når navnet på alle tyske butikker er skiftet i efteråret, er JYSK færdig med navneændringen, der begyndte i april 2001. Dengang skiftede butikkerne i Danmark, Sverige og Finland navn fra henholdsvis Jysk Sengetøjslager, JYSK Bäddlager og JYSK Vuodevarasto til blot at hedde JYSK. Det har siden 2002 været navnet på alle de butikker, der er blevet drevet fra hovedkontoret i Danmark.

”Der har selvfølgelig været en lang pause, siden vi begyndte navneændringen og frem til ændringen i Østrig i 2020, fordi JYSK tidligere var delt i to selskaber. Men jeg er ikke i tvivl om at både kunder og medarbejdere også vil tage godt imod navneskiftet i Tyskland,” siger Jan Bøgh i en pressemeddelelse.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer