mandag 22. juli 2024
ForsideEngroshandel og detailhandelVærktøjsmaskinerFischer lancerer verdens første silikonefri plug- og skrueløsning til vådrum

Fischer lancerer verdens første silikonefri plug- og skrueløsning til vådrum

Fischer DuoSeal er verdens første plug- og skrueløsning, som lukker 100 procent tæt uden brug af silikone for en lettere og mere sikker installation i vådzoner.

Installation og befæstigelse i vådrum er notorisk berygtet for at bringe håndværkere og gør-det-selv folk i problemer. Udføres arbejdet ikke ordentligt, kan det fugtige miljø skade hele bygningen og koste mange tusinde kroner i erstatning og efterfølgende restaurering.

Med DuoSeal introducerer befæstelseseksperterne fischer verdens første nylonplug og -skrueløsning, der sikrer en helt tæt og sikker løsning til vådrum helt uden brug af silikone.

Lettere at montere og helt sikker

Enhver fejl i et byggeprojekt kan være dyrebart, men særligt i vådrum kan sjusk og byggefejl have fatale følger og føre til store omkostninger, da fugt kan være skyld i skimmelsvamp, ødelagte rør og alvorlige skader i etageadskillelser i lejlighedskomplekser. Det er derfor ekstremt vigtigt, at alle installationer i vådrum holder tæt, så vand, damp og fugt holdes ude af konstruktionen. En rolle som silikonefuger typisk har udfyldt.

– At lægge en korrekt og holdbar silikonefuge i et vådrum, er ikke nødvendigvis så lige til. Samtidig er fugerne også det svage led, som hvis de ikke lægges korrekt, kan være skyld i, at rummets levetid forringes væsentligt eller skal bygges helt om, siger Lars Holbæk, der er Nordic Product Manager i fischer. Han tilføjer:

– Det skal være slut med at få grå hår over befæstigelse og fugning i vådzoner. Med DuoSeal slipper man for at fuge, og man skal i stedet blot bore et hul i den korrekte størrelse, sætte en plug i og skrue skruen fast. Nemmere bliver det ikke at opnå en vandtæt og sikker løsning.

Systemet består af fischers nyeste teknologi inden for nylonplugs med tilhørende rustfristålskrue, der sikrer en hurtig og sikker arbejdsgang uanset om underlaget er beton, mursten, letbeton, gips eller træ og er tilgængelig i æsker til den professionelle slutbruger samt som blisterkort til den private slutbruger, som har behov for fastgørelse i et enkelt badeværelse.

Garanteret 25 år levetid

DuoSeal er seneste tilføjelse til fischers populære Duo-Line sortiment og er godkendt efter danske regler til brug i alle fugtige og våde zoner, herunder for eksempel industrikøkkener, slagterier og levnedsmiddelproduktion samt i private hjem.

Fischer er så sikre i deres sag, at de lover 25-års garanteret levetid på systemet.

– Jo længere og jo mere vand en overflade udsættes for, jo bedre skal den forsegles for at forhindre fugtskader. DuoSeal er vand, varme- og kuldetestet og godkendt efter den europæiske standard ETAG 022, så vi med sikkerhed kan tilbyde håndværkerne og gør-det-selv folket det bedste og mest sikre produkt på markedet, siger Lars Holbæk i en pressemeddelelse.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer