mandag 22. juli 2024
ForsideInformation og kommunikationTelefoniStream julens danske biograffilm direkte fra sofaen

Stream julens danske biograffilm direkte fra sofaen

Størstedelen af de danske biografer holder lukket resten af december for at minimere spredningen af COVID-19. Derfor har filmselskaberne besluttet, at de to nyeste danske julefilm skal kunne streames hjemme fra sofaen. De biografaktuelle danske julefilm, ’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’, kan derfor nu streames hos Blockbuster.

Biografer mange steder i landet må desværre holde lukket resten af året. Det er dog fortsat muligt at samle hele familien til julehygge med de to nyeste danske julefilm. De to biografaktuelle film, ’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’, kan nemlig streames hos Blockbuster. Prisen for de biografaktuelle film svarer til ca. to biografbilletter, sådan skriver Blockbuster i en pressemeddelelse.

Op til jul oplever Blockbuster altid en stor efterspørgsel efter julefilm og julekalendere. Også i år er der travlt hos Blockbuster, og det er især danske julekalendere som ’Jul på Vesterbro’, ’Tinkas Juleeventyr’ og ’Krummernes jul’, der hitter.

Se Blockbusters udvalg af julefilm og julekalendere: https://blockbuster.dk/jul

Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal

Den nye danske julefilm ’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’, kan nu streames på Blockbuster. Filmen er efterfølgeren til ’Julemandens Datter’, hvor man igen følger julemandens datter, Lucia. Lucia er nu, som den første pige nogensinde, kommet ind på Den Internationale Julemandsskole. Midt i alle juleforberedelserne bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og julen kommer i fare. Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet, og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Nu er det op til de to bedste venner at bevise Oscars uskyld, finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Læs mere og se traileren til Julemandens Datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal: https://blockbuster.dk/film/julemandens-datter-2-jagten-pa-kong-vinters-krystal

Malous jul

Den nye danske julefilm ’Malous jul’ handler om den 14-årige Malou, som kommer i plejefamilie hos de juleglade plejeforældre Bibi og Leif. Plejeforældrene bor på den lille ø, Lunø, og Malou er langt fra glad for hverken øen eller juleriet. Hun møder den hidsige gårdnisse Niels, og sammen finder de på en snu plan, som skal få smidt Malou væk fra øen igen. Planen går ud på, at Malou skal lave så meget ballade som muligt, men da Malou for første gang oplever at hendes plejeforældre holder af hende, indser hun, at hun alligevel gerne vil blive på øen. Men de aftaler man laver med nisser er ikke sådan lige til at ændre.

Læs mere og se traileren til Malous jul: https://blockbuster.dk/film/malous-jul

Lidt mere om Blockbuster

Blockbuster er Danmarks største online filmtjeneste med over 10.000 titler, som du kan leje eller købe og streame, som det passer dig. Blockbuster tilbyder både de nyeste film, som de første efter biograferne, samt de nyeste tv-serier. Deres mission er at give dig det absolut bedste indhold og lade det være op til dig, hvor og hvornår du vil se det. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland. Se det store udvalg af film og serier på blockbuster.dk.

Foto: Martin Dam

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer