mandag 22. juli 2024

GF Forsikring får sin første medlemsdirektør

57-årige Bjarne Toftlund er udnævnt som medlemsdirektør i GF Forsikring.

Udnævnelsen sker samtidig med, at GF Forsikring står over for en historisk udvidelse af medlemsdemokratiet. Fra 2021 bliver forsikringsselskabets 300.000 kunder nemlig medlemmer og får dermed ret til medlemsindflydelse. En ret, der af historiske grunde hidtil har været forbeholdt kunder med bilforsikring, men som nu udvides til at omfatte alle kunder over 18 år.

  • GF er et anderledes forsikringsselskab, der er baseret på en medlemsdemokratisk tanke, der passer godt til tiden og de strømninger, der er i samfundet i dag. Med udvidelsen af medlemsdemokratiet i GF er timingen den rigtige til at udnævne en egentlig medlemsdirektør nu, siger Gunnar Hansen, bestyrelsesformand i GF Forsikring, i en pressemeddelelse og fortsætter:
  • Medlemsdirektøren får fokus på at gøre GF endnu mere relevant i medlemmernes liv, og valget af Bjarne Toftlund til denne post er åbenlys. Som medlem af direktionen siden 1999 har han et dybt kendskab til vores særlige foreningsstruktur og lokale medlemsejerskab i forsikringsklubberne.

I rollen som medlemsdirektør får Bjarne Toftlund en vigtig koordinerende rolle og skal fungere som bindeled mellem forsikringsklubberne rundt om i landet og forsikringsselskabet, der har hovedsæde i Odense.

Han får fortsat direkte reference til bestyrelsen, men udtræder af direktionen, hvor Jan Parner fortsætter som adm. direktør. Dermed bliver der større fokus på at binde den lokale tilstedeværelse sammen med forsikringsdriften i Odense.

  • I bestyrelsen ønsker vi både at styrke GF’s kerneforretning og videreudvikle GF som demokratisk virksomhed. Med Jan i spidsen som vores adm. direktør og med Bjarne som vores medlemsdirektør har vi skabt de bedste rammer for vores medlemsejede virksomhed, slutter Gunnar Hansen.

Foto: Nicky Bonne

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer