mandag 22. juli 2024
ForsideTransport og godshåndteringFlytteforretningerVejlensisk flyttefirma indtager Sjælland

Vejlensisk flyttefirma indtager Sjælland

‘Nyt’ flyttefirma på Sjælland

Universal Flytteforretning A/S vil være førstevalget når der nævnes ‘flyttefirma Sjælland’. Flyttefirmaet, som er en del af Universal Gruppen, har eksisteret siden 1991 og tilbyder alt inden for privatflytning.

Flyttefirmaet har ud fra deres base i Vejle, gennem de seneste år vokset sig til et velrenommeret flyttefirma som ikke blot varetager alt inden for private flytninger, men også flytninger af hele virksomheder og produktionslinjer. Konkurrencen i flyttebranchen er hård, med mange aktører om buddene, men her mener man at fordelen ligger i, de mange faciliteter og ressourcer som man har rådighed i Universal Flytteforretning A/S – hvilket bl.a. kan tildeles virksomhedens størrelse som en del af Universal Gruppen, der også består af et transport og logistisk firma. Ligeledes ser man her en væsentligt fordel i den mangeårige erfaring, som også er en tryghed overfor kunderne,

Flyttefirma Sjælland og ikke kun Vejle

Flyttefirmaet har rodfæstet sin position som det primære og mest foretrukne flyttefirma i Vejle og omegn, men har også i nyere tid besluttet sig for at entrerer nye markeder. Rigtig mange flytter hvert år fra Jylland til Sjælland og omvendt, hvor man her øjner muligheden for at tilbyde en pålidelig flytteservice, med fordelene i at deres centrale beliggenhed i Vejle. Flyttefirmaet ligger nemlig tæt på motorvejen og har midlerne til at kunne håndtere mange flytninger på tværs af hele landet. Med afsæt i den jyske muld, ser man en oplagt mulighed for at arbejde hen imod, at blive et oplagt valgt der efterspørges et flyttefirma Sjælland. Dette gælder dog ikke kun i privatregi, men også virksomhedsflytninger.

Man er allerede gået i gang i 2020 med at annoncere på Sjælland, hvor flyttefirmaet har fået en rigtig god start med mange kundehenvendelser. Forventningerne er derfor store til 2021, med forhåbningen om at Covid-19 ikke kommer til at have en negativ indflydelse på folks vilje og lyst til at flytte bopæl. Indtil videre har man på Sjælland taget godt imod flyttefirmaet, så man er fortrøstningfuld og ser frem mod et nyt år med massere af flytninger på tværs af landet.

Mere om Universal Flytteforretning A/S

Universal Flytteforretning A/S er en del af Universalgruppen. De blev stiftet i 1991, af familien Søgaard, som Universal Transport- og Flytteforretning. Det er siden hen blevet til en del bibeskæftigelser, der nu har hvert sit selskab – stadig med familien i kernen. I 2017 kom der en opdeling, så transport og flytning blev hvert sit separate foretagende, og hos Universal Flytteforretning A/S har de nu fuld fokus på alle flytteopgaver.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer