mandag 22. juli 2024

Servicevirksomheder

Her finder du mange forskellige servicevirksomheder fra servicebranchen. Alle servicevirksomheder her på “listen” er medlem af ServiceNews.dk.

Ønsker du at se de mange fordele der er ved at være medlem af ServiceNews.dk, så klik på “Bliv medlem“.

Listen herunder er opdelt efter NACE-koderne, hvor både brancher og servicevirksomheder er sorteret alfabetisk.

Klik på logoerne, firmanavnene eller knapperne for at se de spændende profilsider.

Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

NACE N

Rejsebureau

Nyheder fra servicebranchen - Africa Tours Logo 98x98
Africa Tours er Danmarks største udbyder af safarirejser til Afrika og Africa Tours tilbyder såvel safarirejser med danske rejseledere på faste afrejsedatoer som skræddersyede rejser, der tilbydes med afrejse hver dag året rundt.

Rejser til Afrika kan laves på mange måder og mulighederne utallige, så hvad skal man vælge?

Med eget kontor i Afrika, og lutter berejste rejseeksperter på kontoret i Danmark er vi klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

Rejsebureau

Nyheder fra servicebranchen - Vild med Danmark Logo 98x98
Det er let at være Vild med Danmark.

Størrelsen til trods byder Danmark på fantastisk mange muligheder for mindeværdige oplevelser. For den aktive. For den søgende. For den opsøgende. For den naturelskende. For den, der søger roen. For den, der søger de store oplevelser inden for kvalitet på mad og på autenticitet.

Hos rejsebureauet Vild Med Danmark finder du masser af kvalitetsrejser i Danmark og altid med en dygtig og vidende dansk rejseleder i spidsen for oplevelserne.

Rejsebureau

Nyheder fra servicebranchen - Safari And Beyond Logo 98x98
Safari And Beyond er et dansk specialrejsebureau som tager dig med ud, hvor verden begynder. Nogen vil sige til verdens ende.

Vores rejsemål er ikke mange, men til gengæld nøje udvalgte og få har derfor rejst af de stier, hvor vi nu byder dig velkommen.

De fleste rejser vil være med en afrejse om året som maximum. Andre rejser vil ”kun” blive udbudt en gang. Som i nogensinde. Oplevelserne bliver derfor helt unikke, og for de få.

Velkommen til Safari And Beyond. Verden venter.

Vagt- og sikkerhed

Nyheder fra servicebranchen - yourCompany Sikkerhedsfirma ServiceNews
Vores kernekompetence er at begrænse svind i mindre og mellemstore virksomheder. Vores forretningside er at gøre sikkerhed til en investering i stedet for en omkostning. Og vores ambition er, at I kan måle jeres daglige samarbejde med yourCompany direkte på jeres bundlinje.

Er I trætte af indbrud i biler og containere? Frygter I at miste minigravere, maskintrailere eller andet kostbart materiel? Så er det med god grund: I mister ikke alene værdier, men oplever også dyre driftsstop, som skaber problemer for både jer og jeres kunder. Heldigvis findes der en god løsning – STOP TYVEN.

Information og kommunikation

NACE J

IT og web

Nyheder fra servicebranchen - Servicevirksomhed Kommerce ApS IT og web ServiceNews
Vi bygger digitale butikker i Magento.

Magento er en meget fleksibel løsning. Vi har specialiseret os i e-handelsplatformen Magento, der benyttes af mere end 250.000 butikker over hele verden.

Magento giver dig de værktøjer, du skal bruge for at tiltrække flere kunder, sælge flere produkter og øge omsætningen i din butik.

Informationstjenester

Nyheder fra servicebranchen - Pressemeddelelse Udgiv og udsend pressemeddelelser Logo
Vi gør det nemt at oprette, udgive og udsende pressemeddelelser på Pressemeddelelse.dk. Og da du samtidig har mulighed for at gøre det gratis - så er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Flere hundrede virksomheder og deres mange pressemeddelelser findes allerede på Pressemeddelelse.dk. Gør som de andre og øg synligheden af din virksomhed.

IT og web

Nyheder fra servicebranchen - OKEIwebbureau logo
OKEIwebbureau kan hjælpe dig med WordPress hjemmesider, vedligeholdelse og support. Vi kan også hjælpe dig med en webshop - også lavet i WordPress.

Søgemaskineoptimering kan vi også hjælpe dig med både i forhold til onsite, offsite og linkbuilding. Vi har lavet flere første pladser på Google og mange side 1 placeringer.

Vi er også eksamineret i forhold til Google Ads.

Besøg vores hjemmeside, se vores referencer og bliv klogere på om vi skal lave et samarbejde 🙂

Informationstjenester

Nyheder fra servicebranchen - ServiceNews Nyheder fra servicebranchen Logo Groen 98x98 1
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

Liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser

NACE M

Reklamebureau

Virksomhedsrådgivning

Firmanavn: Orden – Simple Original Design

CVR: 34997071

Adresse: Engdalen 4A, 3100 Hornbæk

Telefon: 2077 3922

E-mail: hello@orden.dk

Kontaktperson: Malou Storm