Servicevirksomheder

Her finder du mange forskellige servicevirksomheder fra servicebranchen. Alle servicevirksomheder her på “listen” er medlem af ServiceNews.dk.

Ønsker du at se de mange fordele der er ved at være medlem af ServiceNews.dk, så klik på “Bliv medlem“.

Listen herunder er opdelt efter NACE-koderne, hvor både brancher og servicevirksomheder er sorteret alfabetisk.

Klik på logoerne, firmanavnene eller knapperne for at se de spændende profilsider.

Administrative tjenesteydelser og hjælpetjenester

NACE N

Vagt- og sikkerhed

yourCompany
Vores kernekompetence er at begrænse svind i mindre og mellemstore virksomheder. Vores forretningside er at gøre sikkerhed til en investering i stedet for en omkostning. Og vores ambition er, at I kan måle jeres daglige samarbejde med yourCompany direkte på jeres bundlinje.

Er I trætte af indbrud i biler og containere? Frygter I at miste minigravere, maskintrailere eller andet kostbart materiel? Så er det med god grund: I mister ikke alene værdier, men oplever også dyre driftsstop, som skaber problemer for både jer og jeres kunder. Heldigvis findes der en god løsning – STOP TYVEN.

Information og kommunikation

NACE J

IT og web

Kommerce ApS
Vi bygger digitale butikker i Magento.

Magento er en meget fleksibel løsning. Vi har specialiseret os i e-handelsplatformen Magento, der benyttes af mere end 250.000 butikker over hele verden.

Magento giver dig de værktøjer, du skal bruge for at tiltrække flere kunder, sælge flere produkter og øge omsætningen i din butik.

Informationstjenester

Pressemeddelelse.dk
Vi gør det nemt at oprette, udgive og udsende pressemeddelelser på Pressemeddelelse.dk. Og da du samtidig har mulighed for at gøre det gratis - så er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Flere hundrede virksomheder og deres mange pressemeddelelser findes allerede på Pressemeddelelse.dk. Gør som de andre og øg synligheden af din virksomhed.

IT og web

OKEIwebbureau
OKEIwebbureau kan hjælpe dig med WordPress hjemmesider, vedligeholdelse og support. Vi kan også hjælpe dig med en webshop - også lavet i WordPress.

Søgemaskineoptimering kan vi også hjælpe dig med både i forhold til onsite, offsite og linkbuilding. Vi har lavet flere første pladser på Google og mange side 1 placeringer.

Vi er også eksamineret i forhold til Google Ads.

Besøg vores hjemmeside, se vores referencer og bliv klogere på om vi skal lave et samarbejde 🙂

Informationstjenester

ServiceNews
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer. Se mere her: Bliv medlem.

Liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser

NACE M

Virksomhedsrådgivning

Firmanavn: Orden – Simple Original Design

CVR: 34997071

Adresse: Engdalen 4A, 3100 Hornbæk

Telefon: 2077 3922

E-mail: info@maloustorm.com

Kontaktperson: Malou Storm