fredag 8. december 2023
ForsideKorte nyhederFrivillige kræfter leverer glædesfulde oplevelser på plejecenter

Frivillige kræfter leverer glædesfulde oplevelser på plejecenter

På Langagergård Plejecenter, som drives af den private leverandør Forenede Care i samarbejde med Greve Kommune, står en gruppe engagerede frivillige trofast klar til at lave aktiviteter med beboerne.

Glæden skabes for beboere såvel som for de frivillige, når de hver uge drager sammen på cykeltur i lokalområdet.

Det er med begge arme op i vejret, hver gang vi har været her. Mange af beboerne siger: ”Vi ser frem til den ugentlige cykeltur, fordi det giver så god mening, og I gør os så glade”.

Jan Kold-Christensen

Sådan fortæller Jan Kold-Christensen om sin oplevelse som frivillig på plejehjemmet Langagergård, som drives af den private leverandør Forenede Care i samarbejde med Greve Kommune. På Langagergård er frivillige kræfter er hver uge med til at…

Læs hele artiklen her: https://www.danskindustri.dk/brancher/di-service/nyheder/nyhedsarkiv/nyheder/2020/10/frivillige-krafter-leverer-gladesfulde-oplevelser-pa-plejecenter/

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer