fredag 3. december 2021
ForsideKorte nyhederDer skabes også nye muligheder under coronakrisen

Der skabes også nye muligheder under coronakrisen

Netop nu er et særligt hold kantinemedarbejdere samlet på Hotel- og Restaurantskolen, hvor de får vurderet deres kantineerfaring. Kommer kantinemedarbejderne gennem nåleøjet, kan de den 28. september starte på Hotel- og Restaurantskolen og allerede den 10. marts 2021 kalde sig faglærte gastronomer med specialet smørrebrød & catering.

Det skyldes, at gastronomuddannelsens tre skoleforløb for første gang…

Læs hele artiklen her: https://www.danskindustri.dk/brancher/di-service/nyheder/nyhedsarkiv/nyheder/2020/9/corna-nyhed/

ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer