fredag 21. juni 2024

Om ServiceNews.dk

ServiceNews.dk er skabt for at lave et nyhedsmedie til servicebranchen. Ønsket er at servicebranchens mange forskellige servicevirksomheder kan finde relevante og spændende nyheder her på ServiceNews.dk. Nyheder som skabes af os og medlemmerne.

Ønsket er også at give servicevirksomhederne mere synlighed over for besøgende på ServiceNews.dk til gavn for medlemmernes respektive hjemmesider og virksomheder. For der er ingen tvivl om at øget trafik til en hjemmeside kan hjælpe på både top- og bundlinien. Den øgede synlighed kan også fange pressens opmærksomhed og det kan give ekstra stor (markedsførings)værdi.

Ud over nyheder, så kan medlemmerne også oprette jobopslag og arrangementer.

Hæv “karakteren” af din hjemmeside

Et betalt medlemsskab på ServiceNews.dk kan klart hæve din hjemmesides SEO-mæssige “karakter” på grund af et eller flere links fra os til dig. Jo, flere og relevante links, som du kan skaffe ind til din hjemmeside – jo, bedre kan din hjemmesides placeringer i søgeresultater blive. Dette kaldes for linkbuilding. Placeringer i søgeresultater på f.eks. Google er afhængige af flere ting: indholdet, hastigheden, backlinks (indgående links), onsite søgemaskineoptimering, domænenavnet, geografisk placering af serveren som din hjemmeside ligger på, længden af registreringsperioden for domænenavnet m.fl.

“Karakteren” som er afgørende for placeringen af din hjemmeside i søgeresultater er således en kombination af flere ting – og alt tæller i kampen om kunderne. Giv din hjemmeside et karakterløft og bliv medlem allerede i dag.

Primo 2020 opstod ServiceNews.dk

Idéen opstod primo 2020 og er bl.a. skabt af en tidligere sølvnålsmodtager med over 10 års virke i ISS inden for rengøring. Efter flere gange at have hørt om manglen på relevante nyheder og ønsket om at få bedre links ind til nogle hjemmesider for servicevirksomheder fra servicebranchen, da blev mulighederne for etableringen af et nyt nyhedsmedie undersøgt og domænet – ServiceNews.dk – blev købt 28. februar 2020.

Nyheder fra servicebranchen kan være med til at kaste nyt, spændende og positivt lys på den store branche, og dermed kan de være med til at vækste branchen samt gøre det endnu mere attraktivt at arbejde i servicebranchen. Ingen anden branche i Danmark spænder så bredt i antal underbrancher, virksomheder og uddannelsesniveauet blandt servicebranchens folk. Og da servicebranchen opererer inden for på det offentlige og det private, så møder vi den næsten alle steder i Danmark.

Løbende tilpasning og udvikling

Løbende vil ServiceNews.dk blive tilpasset og forbedret for at imødekomme trafikken fra læsere, medlemmerne og pressens mange journalister og redaktioner.

Kom gerne med feedback på din oplevelse med ServiceNews.dk – herunder ønsket om specifikke nyheder, funktioner og muligheder på hjemmesiden. Din feedback kan du skrive i kommentarfeltet herunder.

God fornøjelse 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her