torsdag 12. maj 2022
ForsideMedlemsnyhedRejser til Zanzibar topper listen over søgte rejsemål i 2021

Rejser til Zanzibar topper listen over søgte rejsemål i 2021

Rejser til Zanzibar topper listen over søgte rejsemål.

Kridhvide strande, et azurblåt hav og muligheden for at leve et ubekymret liv under palmerne er muligvis medvirkende til, at Zanzibar topper listen over samtlige søgninger som danskere har søgt på af rejsemål siden starten af 2021.

Zanzibar er beliggende ca. 40 kilometer øst for Tanzanias kyst og består af de to hovedøer Unguja (Zanzibar ø) og den noget mindre Pemba Island. Zanzibar er beliggende tæt ved Ækvator, og placeringen i Det Indiske Ocean gør, at Zanzibar er køligere end Tanzania. Zanzibar har ca. syv – otte solskinstimer om dagen, har et tropisk klima og masser af behagelig varme året rundt.

Zanzibar har altid været et populært rejsemål hos Africa Tours, som både tilbyder ”rene” strand- og badeferier til den eksotiske ø i Det Indiske Ocean, og Zanzibar som en forlængelse til en safarirejse i Kenya eller Tanzania i Østafrika.

12 dages badeferie på Zanzibar, inkl. fly t/r samt ophold med halvpension, koster fra kr. 10.300,-

Africa Tours tilbyder afrejse til og fra Zanzibar hver dag året rundt, hvilket gør det muligt at tilpasse varigheden af sin ferie fuldstændigt som man ønsker, ligesom det også er muligt at kombinere sin ferie med ophold på flere hoteller og resorts under ferien.

Zanzibar Africa Tours bd628904

Undersøgelsen om søgninger på udenlandske rejsemål er lavet af danske Airbnb-profiler.

Africa Tourshttps://africatours.dk
Africa Tours er Danmarks største udbyder af safarirejser til Afrika og Africa Tours tilbyder såvel safarirejser med danske rejseledere på faste afrejsedatoer som skræddersyede rejser, der tilbydes med afrejse hver dag året rundt.

Rejser til Afrika kan laves på mange måder og mulighederne utallige, så hvad skal man vælge?

Med eget kontor i Afrika, og lutter berejste rejseeksperter på kontoret i Danmark er vi klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer