mandag 22. juli 2024
ForsideServicebranchenEngroshandel og detailhandelNy 2-i-1 Skure- og aftørringsklud

Ny 2-i-1 Skure- og aftørringsklud

Ingen tid at spilde for restaurantpersonale

Miljøet i en restaurant kan være hektisk og hurtigt. Tempoet i en travl hverdag og problemer med mangel på personale betyder, at hænderne er få, og tiden er kostbar. Restaurantpersonale estimerer, at de bruger 59 % af deres tid på rengøring1, og selvom køkkener normalt er indrettet til effektiv madlavning, bliver rengøringsoptimering ofte ikke integreret i arbejdsgangene. I denne situation kan alt, der gør rengøring lettere, være til stor hjælp.

Få snavs ud af restauranten

Derfor har Tork lanceret 2-i-1 Skure- og Aftørringsklud, der gør rengøringsprocessen lettere, selv når det ser svært ud. Den kombinerer skureeffekten fra en svamp med absorberingsevnen fra en klud, hvilket betyder, at du kan tackle de sværest snavsede områder i restauranten med ét alsidigt og brugervenligt produkt.

En mere effektiv løsning

Tork 2-i-1 Skure- og Aftørringsklud giver personalet ét produkt med flere rengøringsfunktioner, designet til at være skurende og absorberende på samme tid2, så den kan bruges i både køkken- og spiseområder. Dens fleksible design gør den let at bruge, så restaurantpersonalet kan rengøre på svært tilgængelige steder, og dens kraftfulde slidstyrke kan skure hærdede områder med genstridigt snavs uden at ridse overflader. Kluden kan desuden skylles og genbruges op til 10 gange, så køkkenpersonalet på én og samme tid kan forbedre rengøringen og reducere affaldet. Kunder, der har prøvet rengøringskluden, siger, at “materialet er stærkere end konventionelle rengøringsklude. Så du kan bruge kluden til næsten alt.” Det er smart hygiejnestyring fra Tork.

1 Baseret på tredjeparts markedsundersøgelser i USA og Europa, 2020

2 Sammenlignet med almindelige Tork Foodservice-klude.

For mere information:

https://www.tork.dk/product/450150/refill/aftorring

Om Tork

Mærket Tork tilbyder professionelle hygiejneprodukter og tjenester til kunder over hele verden, herunder restauranter, sundhedsfaciliteter, kontorer, skoler og industrier. Vores produkter omfatter dispensere, papirhåndklæder, toiletpapir, sæbe, servietter, klude og også softwareløsninger til datadrevet rengøring. Gennem ekspertise inden for hygiejne, funktionelt design og bæredygtighed er Tork blevet en markedsleder, der støtter kunder i at tænke fremad, så de altid er klar til forretning. Tork er et globalt mærke under Essity og en dedikeret samarbejdspartner for kunder i over 110 lande. For at følge med de seneste nyheder og innovationer, besøg venligst https://www.tork.dk/product/450150/refill/aftorring

Om Essity

Essity er en førende global hygiejne- og sundhedsvirksomhed. Vi er dedikeret til at forbedre trivsel gennem vores produkter og tjenester. Salg udføres i cirka 150 lande under de førende globale mærker TENA og Tork samt andre stærke mærker som Actimove, JOBST, Knix, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Modibodi, Nosotras, Saba, Tempo, TOM Organic,Vinda og Zewa. Essity har omkring 48.000 medarbejdere. Nettosalg i 2022 udgjorde cirka SEK 156 mia. (EUR 15 mia.). Virksomhedens hovedsæde ligger i Stockholm, Sverige, og Essity er noteret på Nasdaq Stockholm. Essity bryder grænser for trivsel og bidrager til et sundt, bæredygtigt og cirkulært samfund. Yderligere information findes på www.essity.com.

*Standardteksten opdateres hvert år i forbindelse med Essity Årsrapporten eller i tilfælde af væsentlige ændringer i virksomheden. Du kan tilføje yderligere produktmærker for at gøre standardteksten mere relevant for dit marked, men du kan ikke fjerne nogen af de eksisterende mærker.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer