lørdag 22. juni 2024
ForsideAdministrative tjenesteydelser og hjælpetjenesterRejsebureauerNu kan du komme på deluxe pakkerejse i Danmark – med fly

Nu kan du komme på deluxe pakkerejse i Danmark – med fly

NYHED: Lad dig forkæle på oplevelsesrige rejser med fly til Bornholm og til Sønderjylland.

Hos rejsebureauet Best Travel mærker man også, at rejsemønstrene har ændret sig. Derfor har man nu lanceret rejser indenrigs med fly under fællesbetegnelsen Danmark Deluxe. På disse rejser er hoteller med høj standard, lokale råvarer og specialiteter i højsædet, ligesom erfarne rejseledere tager gæsterne med rundt til udvalgte seværdigheder i området.

Best Travel har mere end 20 års erfaring i at arrangere klassiske rejser fyldt med indhold, og deres største destinationer er Italien, Spanien, Kroatien og Storbritannien.

”Fælles for alle vore rejser er, at vi altid har sørget for det hele fra start til slut. Og på samme måde lancerer vi nu også rejser i Danmark” udtaler direktør Rune Thomassen, som også forklarer at man for rejserne har valgt at sætte barren højt kvalitetsmæssigt. Indkvarteringen sker derfor på de bedste hoteller i områderne man besøger og under opholdet på Bornholm, besøger man bl.a. Danmarks største vingård, smager kæmpetartelet i Ekkodalen og selvfølgelig friskrøget sild på Bornholms sidste røgeri i Hasle.

Og det er ikke den eneste forskel. For mens et stort antal rejsebureauer tilbyder rejser rundt i landet med bus, har Best Travel med deluxe-rejserne valgt at fokusere på mest mulig tid på rejsemålet. Det betyder, at man benytter de gode indenrigsforbindelser, som Danmark byder på.

”Mange fravælger sikkert rejsen til Bornholm på grund af den lange transporttid. Men da vi nu tilbyder rejser til Bornholm med fly – og oven i købet både fra København, Aalborg og Billund – er den smukke klippeø nu tilgængelig for alle med maksimalt 5 kvarters transporttid” fortæller Rune Thomassen i en pressemeddelelse. Han beretter også, at turene til Sønderjylland, hvor man bor på det nye og ikoniske Alsik Hotel også foregår ganske hurtigt, da der flyves direkte til lufthavnen i Sønderborg. Foruden udflugterne i grænselandet skal vi her også forkæles af den berømte Masterchef kok Jesper Koch, med 2 udsøgte middage på hotellet.

Fakta om turene

Bornholm tilbydes med fly fra Aalborg, Billund og København. Indkvartering sker på Griffen Spa Hotel lige ned til kysten ved Rønne.

Sønderjylland tilbydes med fly fra København. Indkvartering sker på Alsik Hotel, og gæsterne skal nyde godt af måltiderne på hotellet som er tilberedte af den berømte kok, Jesper Koch og hans team. Herudover venter også det store sønderjyske kaffebord!

Lidt mere om Best Travel

Best Travel er rejser, der er rige på kulturelle oplevelser. Kunderne rejser med erfarne rejseledere, som kan fortælle og skabe tryghed på rejsen. Og Best Travel har inkluderet alt det relevante hjemmefra, så kunderne bare skal lade sig berige af de mange indtryk på rejsen.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer