lørdag 22. juni 2024
ForsideEngroshandel og detailhandelSupermarkederAldi åbner butik nr. 2 i Viborg

Aldi åbner butik nr. 2 i Viborg

Kunderne i Viborg og omegn får nu mulighed for at handle hos Aldi to steder i Viborg, sådan skriver Aldi Danmark i en pressemeddelelse. Fredag den 20. november klipper butikschef Steffen Nielsen nemlig den røde snor til en nyopført Aldi-butik på Koldingvej 61-69.

Byggeriet af den nye butik startede i juni, og nu blot fem måneder senere står en flot ny butik klar til Viborggenserne. Og det er et øjeblik, som butikschef Steffen Nielsen og resten af teamet på i alt 18 medarbejdere har set frem til:
”Det bliver stort at få lov til at åbne en helt ny Aldi i Viborg sammen med en flok dygtige medarbejdere. Vi er alle meget spændte og glæder os til at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse i butikken”, fortæller den forventningsfulde butikschef, Steffen Nielsen.

Forkælelse og gevinster til store og små

På åbningsdagen vil de morgenfriske kunder blive forkælet med en pose forpakket bake-off, og de første 100 kunder får en gratis buket blomster med hjem. Om eftermiddagen kan børnene vinde lækre gevinster i et gave-lykkehjul, og hele dagen er der 800 præmier med Aldi’s varer på højkant i en skrabelodskonkurrence.

Åbningen bliver en festdag, men fejringen kommer til at foregå med særlig hensyn til coronasituationen.
”Ønskescenariet havde naturligvis været en kæmpe åbningsfest med aktiviteter for hele familien. Men grundet corona følger vi nøje myndighedernes retningslinjer og forsøger at sprede fejringen ud over hele dagen, så vi fortsat kan holde afstand. Og så er det naturligvis vigtigt, at kunderne fortsat husker at spritte hænder, bruge mundbind og tage hensyn til hinanden, så alle kan handle trygt i butikken – også på åbningsdagen”, siger butikschef Steffen Nielsen.

Kunder skal ligesom personalet bære mundbind eller visir i butikken. Hvis man har glemt at få et mundbind med, har Aldi pakker med mundbind ved indgangen, så man kan pakke et mundbind ud, tage det på og betale for pakken ved kassen, når man er færdig med at handle.

To Aldi-butikker i Viborg med nyt butikskoncept

Som et led i Aldi’s transformation, der blandt andet indebærer modernisering og etablering af nye butikker, får kunder fra områderne ved Koldingvej, Liseborg og Hald Ege nu markant kortere vej til deres daglige indkøb i Aldi. De to Aldi-butikker i Viborg er nemlig placeret i hver sin ende af byen. Den nyopførte butik ligger på Koldingvej 61-69, mens kunderne i den nordvestlige ende af byen finder en stor, moderniseret butik på Vestervangsvej 12.

Begge butikker er lyse og moderne indrettet med blandt andet en centralt placeret frugt- og grøntafdeling, brede gange og store vinduespartier i gavlen. Sortimentet er også opdateret med flere danske varer, flere mærkevarer samt mere økologi, og en bred vifte af vegetariske og veganske varer.

Fejringen af den nye butik skydes i gang fredag den 20. november kl. 8.00 med åbningstale fra regionsdirektør Michael Ottesen fra Aldi.

Fakta om Aldi på Koldingvej

Butikken ligger på Koldingvej 61-69 i Viborg og har åbent alle dage kl. 8-21. 
Butikkens areal er 1.200 m² – heraf 850 m² salgsareal. Butikken ligger ud til den trafikerede Koldingvej i nærheden af Liseborg og Hald Ege, og med 72 ekstra bredde parkeringspladser lige ude foran butikken, er det nemt at finde plads til bilen. Butikken er Aldi-butik nr.184 i Danmark og én af mange i rækken af butikker, som åbner i Aldi de kommende år.

Butikkernes åbningstider jul og nytår

24. december kl.8-14
25.-30. december kl.8-21
31. december kl.8-15 
1. januar kl. 10-21

Lidt mere om Aldi Danmark

Aldi Danmark åbnede sin første butik i 1977 og var den første discountkæde i Danmark. I dag er der 183 Aldi-butikker over hele landet og mere end 2.800 medarbejdere.

Aldi Danmark er i gang med en omfattende forandringsproces, der skal styrke Aldi’s position på markedet. Det indebærer ekspansion og modernisering af hele butiksnettet, tilpasning af varesortimentet med bl.a. stærke private label produkter og et større fokus på bæredygtighed og økologi.

Aldi Danmarks fortsatte udvikling og vækst bygger på et solidt fundament i Aldi Nord gruppen, som er repræsenteret i ni europæiske lande.

Foto: Mogens Balslev

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer