lørdag 22. juni 2024
ForsideEngroshandel og detailhandelSupermarkederCoop og en af Islands største detailhandlere indgår partneraftale

Coop og en af Islands største detailhandlere indgår partneraftale

Lobyco A/S, Coop Danmarks nystiftede datterselskab, og Samkaup, en af Islands største detailhandlere med over 60 butikker, 25 procents markedsandel og online-forretning, har indgået en partnerskabsaftale.

Den betyder, at Lobyco skal levere en digital platform, der skal hjælpe Samkaup med at kommunikere digitalt med deres kunder.

”Samkaup og Coop Danmark har samarbejdet gennem mere end 60 år, primært med salg af Coops egne mærker, men udvider nu samarbejdet. Samkaup har som mål at blive den mest digitale detailhandler på Island. Aftalen med Lobyco skal hjælpe os med at realisere den ambition. Vi forventer, at vi med de nye løsninger vil øge både omsætning og antal af kunder,” siger Executive Director of Retail Operations, Gunnar Egill Sigurðsson.

Lobyco blev 1. september 2020 stiftet som selvstændigt datterselskab i Coop, der er en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder med en årlig omsætning på over 50 milliarder kr. Formålet var at sælge de unikke digitale løsninger, som Coop gennem de seneste år har udviklet til det danske marked, hvor den digitale platform, Coop Appen, har over 500.000 brugere om måneden og er på vej til at blive Coops vigtigste kommunikationskanal til deres 1,9 million medlemmer.

“For os er det en meget vigtig aftale, og vi glæder os til samarbejdet med Samkaup. Det er den første, vi har indgået efter etableringen, men vi oplever lige nu stor interesse for vores løsning fra detailhandlere fra store dele af verden,” siger kommerciel direktør Anders Mittag, Lobyco A/S.

Hele implementeringen er sket virtuelt og altså uden fysisk besøg på Island eller i Danmark, sådan skriver Coop Danmark A/S i en pressemeddelelse.

Lobyco har cirka 120 medarbejdere, som beskæftiger sig med udvikling og drift af digitale løsninger.

Yderligere information:

Gunnar Egill Sigurðsson, Executive Director of Retail Operations at Samkaup.

Anders Mittag, Chief Commercial Officer Lobyco, +45 2563 7356

Læs mere om Samkaup https://www.samkaup.is

Læs mere om Lobyco https://lobyco.com

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer