lørdag 22. juni 2024
ForsideEngroshandel og detailhandelSupermarkederLidl åbner ny butik i Hillerød

Lidl åbner ny butik i Hillerød

Torsdag d. 10. december åbner Lidl endnu en butik i Hillerød. Denne gang slår Lidl dørene op kl. 8.00 på Carlsbergvej 34, hvor butikschef Mette Lillelund Mikla og borgmesteren i Hillerød Kommune, Kirsten Jensen (S), klipper den røde snor.

Butikschef Mette Lillelund Mikla er sammen med resten af Lidl-teamet i centrum af Hillerød klar til at klippe den røde snor til Lidl-butik nr. 133 i alt i landet.

Mette Lillelund Mikla er en rutineret butikschef med snart otte års erfaring hos Lidl. Mette har bl.a. været butikschef i Lidl i Brøndby Strand, Helsingør og Jyllinge. Hun har derfor stort kendskab og erfaring i forhold til den daglige drift og skabe den bedste indkøbsoplevelse for kunderne. Mette glæder sig nu til endnu et Lidl-eventyr, og til at butikken er klar til at modtage kunder d. 10. december.

”Det er noget helt specielt at være med til at åbne en ny Lidl-butik. Der er sommerfugle i maven og ekstra travlhed i dagene op til. Heldigvis er vi jo vant til at åbne butikker i Lidl, så alle kender deres opgaver, og jeg er sikker på, at vi bliver klar til at modtage vores kunder d. 10. december,” fortæller butikschef Mette Lillelund Mikla og fortsætter:

”Jeg vil gerne være på ”hej” med alle vores kunder, og at kunderne kommer til at mærke at hele teamet gør vores yderste, når de foretager deres indkøb hos os. Kundeoplevelsen er særlig vigtig for os, og vi vil gøre alt for, at der er en behagelig stemning i butikken. Vi har fået de flotteste, fysiske rammer, en unik placering her i centrum af Hillerød og et helt fantastisk team af nye kolleger. Jeg glæder mig simpelthen så meget til åbne butikken,” siger Mette Lillelund Mikla.

Indretningen af den nye Lidl-butik tager udgangspunkt i det nye butikskoncept, som er inspireret af en dansk-nordisk stil og rummer alt det, en moderne dagligvarebutik skal indeholde. Der er indrettet kølemontre med kød først i butikken, og der er indrettet flere ”shop in shop”-områder, fx i vinafdelingen og ved frugt og grønt.

Et område i udvikling

Butikken bliver med sin centrale placering midt i Hillerød og med gåafstand til Frederiksborg Gymnasium en del af et område i udvikling. Med et salgsreal på 818 m2, 59 parkeringspladser og et stenkast fra stationen og bymidten er der ingen undskyldning for ikke at svinge forbi den nye Lidl-butik.

”Jeg er virkelig glad for, at vi inden årets udgang kan byde kunderne velkommen til Lidl-butik nr. to i Hillerød. Vores butik på Centervænget i Hillerød Øst klarer sig rigtig godt, og jeg er sikker på, at butikken på Carlsbergvej også bliver en succes,” siger Chief Property Management Officer i Lidl, Mads T. Nielsen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Vi har længe haft et ønske om at åbne i centrum af Hillerød. Butikken bliver en moderne dagligvarebutik, hvor høj kvalitet og nordisk indretning er i fokus. Jeg vil gerne sige en stor tak til alle samarbejdspartnere og Hillerød Kommune for det gode samarbejde. Og dernæst også en særlig tak til butikschef Mette Lillelund Mikla og hele hendes team.”

Vil du gerne selv gå på opdagelse i den nye Lidl-butik? Så finder du den på Carlsbergvej 34, hvor der er åbent mandag-søndag kl. 7-21.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer