Forside Kultur, forlystelser og sport Teater Kan Solby befries fra sin udemokratiske viceborgmester?

Kan Solby befries fra sin udemokratiske viceborgmester?

Jakob Martin Strids humoristiske og anarkistiske billedbog tilsættes en ordentlig dosis teatermagi, når den ‘Den utrolige historie om den kæmpestore pære’ har premiere i Skuespilhuset

I Solby har byens udemokratiske viceborgmester Kvist overtaget bystyret, efter at byens elskede borgmester JB er forsvundet.
Inden året er omme, vil Kvist opføre et nyt, stort og gråt rådhus i beton, der er så højt, at Solby bliver dækket af mørke.

Vennerne Mitcho og Sebastian modtager en flaskepost med et frø fra JB, som skriver, at han er fanget på en mystisk ø. Op af frøet vokser en kæmpestor pære, som vennerne sejler ud i verden i for at lede efter JB, så ro og orden kan genoprettes i Solby.

Skuespilchef Morten Kirkskov glæder sig til at kunne bygge videre på Det Kongelige Skuespils nye og faste tradition for at lave store familieforestillinger på Skuespilhusets Store Scene.

”Det Kongelige Skuespil har haft stor succes med familieforestillingerne Brødrene Løvehjerte og Halfdans Hokus Pokus.
Nu påhviler der os igen en stor opgave, når vi forvandler Strids populære fortælling til teater, og børnene skal være i samme rum som alle de elskede karakterer – og ikke mindst den kæmpestore pære.”

Den utrolige historie om den kæmpestore pære er en humoristisk fortælling, der demonstrerer, at hvis blot man møder verden med åbenhed, nysgerrighed og fællesskab, så skal man nok finde en løsning på problemerne.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære iscenesættes af Anders Lundorph og spiller fra 28/11 2020-17/1 2021 på Skuespilhusets Store Scene, således skriver Det Kongelige Teater i en pressemeddelelse.

Læs mere om forestillingen her: https://kglteater.dk/det-sker/sason-20202021/skuespil/den-utrolige-historie-om-den-kampestore-pare?section=top

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer. Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyheder fra servicebranchen - Magento shop kommerce Webshop Pressemeddelelse

Mest populære

JYSK fik rekordoverskud i ekstraordinært år

På trods af et år med mange nye udfordringer fandt JYSK opskriften på succes og kan i dag præsentere en stigning i indtjeningen på...

Ny analyse: Nedlukning af Nordjylland koster virksomhederne 25 mio. kr. i lønkompensation til pendlere

Regeringens ”kraftige opfordring” til at virksomhederne i Nordjylland hjemsender medarbejdere, der bor i en anden kommune end den, virksomheden ligger i, giver en regning...

GF Forsikring får sin første medlemsdirektør

57-årige Bjarne Toftlund er udnævnt som medlemsdirektør i GF Forsikring.Udnævnelsen sker samtidig med, at GF Forsikring står over for en historisk udvidelse af medlemsdemokratiet....

Lidl åbner ny butik i Hillerød

Torsdag d. 10. december åbner Lidl endnu en butik i Hillerød. Denne gang slår Lidl dørene op kl. 8.00 på Carlsbergvej 34, hvor butikschef...