tirsdag 31. januar 2023
ForsideRengøringPrivatrengøringHvad er privatrengøring?

Hvad er privatrengøring?

Privatrengøring er de seneste år blevet mere og mere populært. Vi danskere er vilde med løsninger, som kan gøre hverdagen lidt lettere og lidt mere overskuelig for os, og privatrengøring er netop en service som falder under denne kategori. Med privatrengøring i hjemmet behøver du ikke at bruge tid og energi på at bekymre dig om, om dit hjem er rent og ryddeligt. Med privatrengøring får du mere tid og overskud til det, der virkelig betyder noget.

Privatrengøring i Danmark

Rengøring er en af de ting, som de fleste sætter stor pris på, efter det er gjort, men som de færreste egentlig har tid og lyst til at gøre. Rengøring er noget man ikke kan undgå at gøre. Det er en af de ting, der simpelthen skal gøres, førend man kan føle sig tilpas i sit hjem. Bliver hjemmet først lidt for rodet eller lidt for snavset, så kan den rengøring, man burde have gjort, være en stressfaktor som tager overskuddet væk fra andre ting.

Privatrengøring i Danmark har de seneste år vokset sig større og større, og det er efterhånden en branche, der beskæftiger rigtig mange mennesker. Privatrengøringens stigende popularitet skyldes formentligt, at danskerne har fået øjnene op for, og er blevet mere villige til at benytte sig af løsninger, som gør livet lidt lettere, og som skaber mere luft og overskud i hverdagen.

Rengøring hos private falder ind under kategorien af tids- og overskudsoptimerende løsninger, som blandt andet også indebærer måltidskasser og online dagligvarer indkøb, som også flere og flere danskere benytter sig af. Det giver god mening, at flere og flere danskere benytter sig af sådanne løsninger, for hvem vil ikke gerne have mere tid og overskud i hverdagen?

Med privatrengøring i Danmark får du mere tid og overskud til det, som der i virkeligheden betyder noget, og du får mere tid til at være sammen med dem, du holder af, uden at skulle bekymre dig om, om du monstro kan være bekendt at invitere gæster hjem i tilfælde af, at der ikke er ordentligt rent.

Hvor mange rengøringsfirmaer findes der i Danmark?

En hurtig googlesøgning viser, at der findes tusindvis af rengøringsfirmaer i Danmark, hvoraf nogle er enkeltmandsvirksomheder og andre er større virksomheder. Det er ikke alle rengøringsfirmaer i Danmark, der tilbyder privatrengøring. Nogle rengøringsfirmaer har specialiseret sig inden for rengøring af erhvervsvirksomheder, og andre yder kun rengøring til private. Derudover findes der naturligvis også rengøringsfirmaer, der tilbyder begge dele.

Hvilket rengøringsfirma du skal vælge til rengøring af dit hjem, afhænger først og fremmest af, hvor du bor. Heldigvis er der mulighed for privatrengøring uanset, hvor i landet du bor, og du kan med garanti finde et rengøringsfirma, der opererer i dit område.

Hvad er privatrengøring? - Nyheder fra servicebranchen - ServiceNews (2)

Privatrengøring af huset

Privatrengøring af hjemmet er til dig, der gerne vil have en hjælpende hånd til rengøringen i en travl og stressende hverdag. I en stresset og hektisk hverdag kan det være svært at finde tid til at få ordnet huslige pligter, og den tid der bruges på huslige pligter, er oftest tid der kunne være blevet brugt bedre andetsteds.

Rigtig mange danskere har en travl hverdag med mange gøremål, og når de huslige pligter hober sig op, så er det oftest disse, der ender med at tage kvalitetstid væk fra familien. Når de huslige gøremål hober sig op, så kan det være svært at finde ro og overskud til at tilbringe kvalitetstid sammen med familien, førend pligterne er klaret, og når de huslige gøremål er overstået, så går der ikke længe før man kan starte forfra igen.

Rengøring hos private skal være med til at gøre dagligdagen lidt mere overskuelig, og med en fast rengøringsaftale behøver du ikke at bekymre dig om, hvornår der monstro bliver tid til at gøre rent igen. Med en fast rengøringsaftale kan du få gjort rent lige så tit, du vil, og ændrer behovet for rengøring sig, så er det som regel ingen sag at få ændret rengøringsaftalen, så den igen kommer til at matche dine behov.

Hvad skal du tænke på, når du vælger privatrengøring?

Hvis privatrengøring lyder som noget for dig, så får du her nogle gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger privatrengøring.

Privatrengøring skal først og fremmest give dig færre bekymringer i hverdagen, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger et rengøringsfirma, som du er tryg ved. Når du har fundet det rengøringsfirma, du gerne vil have til at varetage rengøringen af dit hjem, så er det en god idé at lave en forventningsafstemning. Der kan være stor forskel på hvilke forventninger og hvilket behov, man har for rengøringen af ens hjem, og derfor tilbyder de fleste rengøringsfirmaer skræddersyede løsninger, som er tilpasset dit hjem og dine behov.

Når der skal laves en forventningsafstemning, så er det en god idé at finde ud, hvilke opgaver der er vigtigst, hvor hyppigt der skal gøres rent og hvor henne. Nogle rum har måske større behov for hyppig rengøring end andre, og derfor er det en god idé med en forventningsafstemning, der indikerer, hvor tit der skal gøres rent her og der, samt om der er nogle opgaver, der skal varetages med større mellemrum.

I forventningsafstemningen er det også en fordel at komme omkring, hvad der sker ved sygdom, skader og lignende, samt om der er genstande i boligen, som rengøringen skal være ekstra påpasselige med. Det er selvfølgelig altid i rengøringsfirmaernes interesse at have glade kunder, og derfor passer rengøringspersonalet altid godt på tingene, og behandler dem som var det deres egne, men der kan ske uheld, derfor er det vigtigt at vælge et rengøringsfirma, der er forsikret samt registreret hos SKAT, så du slipper for at betale, hvis uheldet er ude.  

Hvad er privatrengøring? - Nyheder fra servicebranchen - ServiceNews (3)

Servicefradrag ved rengøringshjælp

Det er altid en fordel at vælge et momsregistreret rengøringsfirma, så du kan få servicefradrag for din rengøringshjælp. Rengøring hos private hører under håndværkerfradraget, og så kan der i sidste ende være mange penge at spare på privatrengøring.

I 2020 dækker håndværkerfradraget rengøringshjælp med et fradrag på 6.200 kr. pr. person i husstanden. Prisen på privatrengøring kan variere meget alt efter hvilket firma, man benytter sig af, men prisen ligger oftest mellem 150 kr. og 450 kr. i timen. Hvad den årlige pris på rengøringshjælp er efter håndværkerfradraget er fratrukket, afhænger altså af, hvad man betaler i timen for rengøringshjælp, hvor mange timer, der er blevet gjort rent, samt om man er 1 eller 2 personer i husstanden, der kan få håndværkerfradrag.

For at få håndværkerfradraget er det vigtigt, at man husker at indberette dette. Der er heldigvis masser af hjælp at hente til, hvordan og hvornår håndværkerfradrages skal indberettes.

En søgning på “privatrengøring”

En søgning på ordet “privatrengøring” på Google giver 63.900 søgeresultater. Så der er mange rengøringsfirmaer at vælge i mellem, hvis du ønsker rengøringshjælp i hjemmet eller et andet sted i privaten. Et par stykker af de rengøringsfirmaer, som dukker op ved søgningen på “privatrengøring” er:

RENCO – renco.dk

RENCO har bl.a. skrevet følgende om privatrengøring på deres hjemmeside:

Privat Rengøring – det handler om dig og dit hjem

Hos RENCO, er vores primære fokus på leverer et fantastisk stykke arbejde. At du som kunde lukker os ind i dit kæreste eje, dit hjem eller arbejdspladsen, stiller nemlig en lang række af krav. Vi har derfor valgt at indrette alle vores processer og arbejdsgange, således at de tilgodeser de bekymringer og behov, som du som privatkunde sidder med.

Servicegruppen Nord – servicenord.dk

Servicegruppen Nord har bl.a. skrevet følgende om privatrengøring på deres hjemmeside:

Rengøring til private

Der er tusind ting, som er sjovere end at gøre rent derhjemme. Har du brug for mere tid til dig selv, til familien, vennerne, sporten eller noget helt femte, i stedet for at knokle med rengøringen, vinduerne eller haven? Så er vi klar til at hjælpe dig.

Servicegruppen Nord er et privat rengøringsfirma, der tilbyder effektiv kvalitetsrengøring til en god pris. Vi varetager rengøringen for private i hele landet.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer