lørdag 22. juni 2024
ForsideServicebranchenNy dansk virksomhed Zakia Copenhagen fremstiller luksuriøs, effektiv og bæredygtig hårplejes med...

Ny dansk virksomhed Zakia Copenhagen fremstiller luksuriøs, effektiv og bæredygtig hårplejes med økologiske og naturlige ingredienser

Den lille danske virksomhed Zakia Copenhagen er en hårpleje virksomhed der producerer økologisk og naturlig hårpleje der ikke indeholder silikone eller andet unødvendigt. Deres første hårplejeserie Copenhagen Velvet er en innovativ hårplejeserie med 6 produkter der dækker alle hårets behov for fugt og proteiner. Basisprodukter til håret hvor der er skruet op for alt det lækre i indholdet for at give dig en luksuriøs spaoplevelse, med hurtige resultater efter brug. Zakia Copenhagen har til formål at behandle håret indefra og ønsker ikke at kvinder længere skal skjule deres hårs helbred ved lappeløsninger såsom silikone og petroleum.

Ny dansk virksomhed Zakia Copenhagen fremstiller luksuriøs, effektiv og bæredygtig hårplejes med økologiske og naturlige ingredienserNy dansk virksomhed Zakia Copenhagen fremstiller luksuriøs, effektiv og bæredygtig hårplejes med økologiske og naturlige ingredienser 2 - Nyheder fra servicebranchen - ServiceNews

Zakia Copenhagen startede på baggrund af ejeren Nazanin Saygili der fandt ud af at den hårpleje der findes på markedet nu, ikke var så effektivt som markedsføringen lovede, hun så gang på gang ingredienslister fyldt med alt muligt unødvendigt end det der egentlig var brug for. Efter flere års søgen og en uddannelse som hårplejespecialist fra USA, valgte hun i samarbejde med en dansk kosmetikproducent at fremstille en serie produkter der ville kunne hjælpe alle hårtyper, med en drøm om at fortsat udvikle hårpleje produkter til mere specifikke og komplicerede behov.

Zakia Copenhagen er en videns dreven virksomhed, der konstant er i udvikling, derfor har deres fokus været på at skabe en professionel basisserie hvor der løbende vil komme nye produkter som kan kombineres med basisserien Copenhagen Velvet.

Copenhagen Velvet består af en fugtgivende shampoo og conditioner, en protein genopbyggende hårkur, en fugtgivende leave-in balsam spray, krøllecreme og stimulerende hovedbunds olieserum. 

Et af kerneværdierne i Zakia Copenhagen er at anvende naturens kraftfulde ingredienser i hårpleje, dette kan ses i ingredienslisten der indeholder forskellige olier og urteekstrakter, der alle er kendt for deres plejende og stimulerende egenskaber. Zakia Copenhagen arbejder hele tiden på at blive en mere bæredygtig virksomhed, dette er blandt andet ved at bruge ingredienser fra økologisk landbrug og derudover er alle produkter uden silikone.

En effektiv hårplejeserie består af både fugtgivende elementer og proteiner. Hårets struktur består af proteiner, men når håret skades mister håret lettere fugt, hvilket fører til tørhed og lettere beskadigt hår. Håret har brug for begge elementer, fugt og protein, før det kan være sundt og se glansfuldt ud.

Få fugt ved at bruge hydra hair bath, hydra hair conditioner og hydra hair leave-in spray, disse produkter genetablere fugtbalancen i hår og hovedbund blandt andet via aloe vera og mælkeproteiner.

Få proteiner fra bond repair masken, der er et kultprodukt med de effektive hvedeproteiner der giver 80% stærkere hår.

Vidste du at de fleste hårproblemer starter fra hovedbunden? Til den irriterede, sarte hovedbund kan du bruge scalp therapy, som er en effektiv serumolie med essentielle olier. Den er både anti-bakteriel og plejende på samme tid – uden at være udtørrende.

Copenhagen Velvet er en del af lækker selvkærlighed og sparitualer i hverdagen, det er også derfor Zakia Copenhagen ønsker at dele budskabet om deres nye hårplejebrand, det kan man også mærke når man besøger deres webshop, hår er hvad de brænder for og det er der ingen tvivl omkring, på bloggen deler ejeren løbende artikler omkring hårnørderi, der gør at man føler sig inddraget i en lille unik del af skønhedsbranchen, der sjælendt plejer at få så megen omhyggelig opmærksomhed.

Se alle de lækre produkter på www.zakiacopenhagen.com og få 25% rabat når du melder dig ind i deres nyhedsbrev.

Ny dansk virksomhed Zakia Copenhagen fremstiller luksuriøs, effektiv og bæredygtig hårplejes med økologiske og naturlige ingredienserNy dansk virksomhed Zakia Copenhagen fremstiller luksuriøs, effektiv og bæredygtig hårplejes med økologiske og naturlige ingredienser 3 - Nyheder fra servicebranchen - ServiceNews
ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer