tirsdag 31. januar 2023

Catering

Catering er levering af mad og drikke fra et stort industrielt firma. Maden bliver blandt andet leveret til institutioner, kantiner og fly, men også privatpersoner kan få glæde af catering. Et arbejde i cateringbranchen består altså dels af udbringning og dels af produktionen af madretter.  

Catering er perfekt til festlige begivenheder 

Selvom catering bliver brugt i mange store firmaer, er det sandsynligvis catering til privatpersoner, som du har hørt mest om. De sidste par år er det nemlig blevet utrolig populært at lade et køkken udefra stå for madlavningen, når folk samles til festlige begivenheder.   

Catering bruges blandt andet til konfirmationer, bryllupper og runde fødselsdage. På disse dage er hovedpersonerne (og deres gæster) nemlig travlt optaget af andre ting. Derfor er det nærliggende, at de ikke selv skal stå i køkkenet. Ved hjælp af catering kan folk få maksimalt udbytte af den tid, som de har sammen.  

Du kan få lige præcis den catering, som du ønsker 

Når du bestiller catering, har du stort set frit valg på alle hylder, hvad angår maden. Dette er blandt andet en af grundene til, at catering er blevet så populært. I cateringbranchen findes der nemlig mange firmaer, der har specialiseret sig inden for et specifikt køkken. Derfor er der noget til enhver smag.  

Har du selv specifikke ønsker til menuen, er dette naturligvis også noget, som cateringbranchen kan opfylde. Det er ikke unormalt, at du helt selv kan være med til at bestemme, hvad der skal blive serveret for dine gæster på den store dag.  

Catering - Nyheder fra servicebranchen - ServiceNews (3)

Hvad koster det at bestille catering? 

Prisen på catering er meget varierende, da den afhænger af mange forskellige faktorer. Blandt andet afhænger prisen af, hvilket firma i cateringbranchen du har taget kontakt til. Men prisen afhænger også af, hvilke retter du har valgt samt hvor mange kuverter, du har bestilt.  

Vil du gerne komme tættere på en pris, er der altså ikke andet for end at kontakte de forskellige cateringvirksomheder. Ved at blive bekendt med en cirkapris, kan du nemlig få en idé om, hvordan prislejet i cateringbranchen ligger.  

Direkte levering på dagen  

En af de rigtig store fordele ved at benytte sig af catering er, at maden bliver leveret. Det vil altså sige, at du selv slipper for at tage i supermarkedet og købe stort ind. Da maden ligeledes bliver tilberedt, har du alle muligheder for at slappe af og nyde dagen.  

Catering findes i hele Danmark. Derfor er der gode chancer for, at der findes et cateringfirma i nærheden af dig.  

Catering - Nyheder fra servicebranchen - ServiceNews

Catering i hverdagen 

Catering kan naturligvis bruges til de helt store arrangementer, hvor der er flere hundrede gæster. Den sidste tid er cateringbranchen dog også begyndt at levere mad til ganske almindelige hverdagsbegivenheder, hvor maden bare skal være lidt ekstra god.  

Dette er tydeligt, da du i dag kan få catering helt ned til fire kuverter. Således er der altså ingen grund til, at du skal samle en større flok for at få lækker mad leveret til døren. På den måde har cateringbranchen tilpasset sig til at opfylde utrolig mange forskellige funktioner.  

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer