lørdag 22. juni 2024
ForsideTransport og godshåndteringLufthavneNyt flyselskab åbner tre ruter fra Billund Lufthavn

Nyt flyselskab åbner tre ruter fra Billund Lufthavn

Fra 18. juni kommer der igen nye farver på platformen i Billund Lufthavn. Det spanske flyselskab Vueling slår landingsstellet ud for første gang i lufthavnen med tre destinationer i bagagen: To ugentlige afgange til hhv. Barcelona, Malaga og Mallorca.

Det vækker stor begejstring i Danmarks andenstørste lufthavn, at det anerkendte spanske selskab Vueling slår dørene op for tre ruter fra Billund Lufthavn.

Det nye navn i porteføljen har været på tegnebrættet i mange år. Nu er det endelig en realitet, og deres produkter, som er sat til salg i dag, er meget interessante for de danske ferierejsende.

– Det er fantastisk at kunne præsentere, at der kommer et nyt haleror på platformen igen. Ikke alene er det nogle ekstremt populære feriedestinationer, de bringer med sig, men vi er stolte af, at vi nu samarbejder med Vueling. Det er et samarbejde, der længe har stået højt på vores prioriteringsliste, siger Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn og fortsætter:

– Vueling er et ruteflyselskab, hvor passagerne kan booke rejser direkte hos dem, men flyselskabet er også kendte for at have tætte samarbejder med rejsebureauerne. Og det giver et stort, attraktivt rejseudbud til de danske ferierejsende.

Spanske turister i Danmark

Mallorca og Malaga er populære charterdestinationer for danskerne, og det har markedet gentagne gange bekræftet. Barcelona er også en populær storbydestination for danskerne, men det er ikke kun danske turister, der kommer til at flyve mellem Barcelona og Billund. Der kommer også til at flyve spanske turister til Danmark.

– Mallorca og Malaga har altid været attraktive charterdestinationer for danskerne. Men Danmark og i særdeleshed Vestdanmark kan også noget for de spanske turister – især fra storbyen Barcelona. Vi har attraktive UNESCO-områder, flere attraktioner heriblandt LEGOLAND, og så er vi stærke på gastronomi. Og med Vuelings popularitet i Spanien, vil de helt sikkert også bringe turister med til Danmark, fastslår Jan Hessellund i en pressemeddelelse og afslutter:

– Rejsetiderne er ikke kun attraktive for de danske turister, men ligeså for de spanske turister. Så vi har store forhåbninger og ser meget frem til det her samarbejde.

Faktabokse:

Storbyferie i Barcelona

Ruten til Barcelona lander i hovedlufthavnen Barcelona-El Prat Airport og flyver mandage og fredage, hvilket er ideelle rejsedage for de danske rejsende, der vil på storbyferie i den catalonske storby Barcelona.

Priser fra kun 145 kroner.

Sol, strand og charter

Hver onsdag og lørdag fra 19. juni flyver Vueling også danske turister til varmere himmelstrøg til Palma på Mallorca og Malaga. Rejsedagene er yderst attraktive for forskellige længder charterferier.

Priser fra kun 145 kroner.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer