lørdag 22. juni 2024
ForsideMedlemsnyhedWordPress hjemmeside

WordPress hjemmeside

Går du og overvejer at udskifte din gamle hjemmeside med en ny eller er der brug for en ekstra hjemmeside? En WordPress hjemmeside er et godt, nemt og billigt valg.

Godt fordi næsten halvdelen af alle hjemmesider i verden kører på WordPress og det dermed er et stærkt og afprøvet program til styring og håndtering af din hjemmeside.

Nemt fordi det faktisk er nemt at bruge, både for jer og os der udvikler og bygger i WordPress. Og det skal være nemt at have en hjemmeside, uanset om den er lavet i WordPress eller der er andre “motorer” bag hjemmesiden.

Billigt fordi WordPress er et gratis program til styring og håndtering af hjemmesider. Du bliver altså ikke afkrævet et engangsbeløb eller løbende abonnement for at have en WordPress hjemmeside. Lige siden 2003 har WordPress været et gratis alternativ til alverdens systemer og programmer til hjemmesider – og det er vi mange der er glade for 🙂

Nok skal du have et webhotel, hvorpå hjemmesiden kan ligge – og måske skal der også udvikles en eller anden special funktion på din WordPress hjemmeside eller du ønsker et unikt webdesign. Ja, hvis det er tilfældet, så må du lidt til lommerne og betale for det.

Og så er der selvfølgelig også det årlige domænegebyr. Men ellers er det meget billigt at få gang i en WordPress hjemmeside. Flere webbureauer har faste priser på installation og opbygning af WordPress hjemmesider, mens andre webbureauer arbejder med timepriser. Vælg den løsning som passer bedst til dig.

Kan en WordPress hjemmeside være for billig?

Måske… måske ikke. Det hele afhænger af hvilke behov du har til din WordPress hjemmeside. Skal den ligne en guldkaret og være hurtig som en raket? Skal den kunne konvertere besøgende til kunder? Skal den bruges i hele verden eller kun i Danmark?

Der er MANGE forskellige behov og MANGE forskellige WordPress hjemmesider.

Nogle webbureauer kan lave en WordPress hjemmeside til 1.000-3.000 kr., mens andre webbureauer tager 10, 20 eller 30 gange så meget for en WordPress hjemmeside. Hvad end du vælger, så tænk langsigtet og gå efter et webbureau som tænker i helheder, så du – udover WordPress hjemmesiden – også får indtænkt SEO, søgemaskineoptimering, hastighed, linkbuilding, mobilvenlighed, konvertering og måske også vedligeholdelsesaftaler for opdatering af din WordPress hjemmeside. Måske kan webbureauet også håndtere og hjælpe med et webhotel eller en server.

Tjek for referencer. Mærk efter i maven om webbureauet virker oprigtigt. Lav evt. et tjek på GTmetrix.com om webbureauets egen hjemmeside kører hurtigt, eller om et SEO-tjek af den mulige leverandørs hjemmeside (gerne lavet i WordPress) har fatale mangler.

Vi kan hjælpe dig med en WordPress hjemmeside

Har du brug for en WordPress hjemmeside, så står vi klar til at hjælpe dig videre eller tage en uforpligtende snak om mulighederne. Begynd processen med at skrive til os – tak.

OKEIwebbureau
OKEIwebbureauhttps://okeiwebbureau.dk
OKEIwebbureau kan hjælpe dig med WordPress hjemmesider, vedligeholdelse og support. Vi kan også hjælpe dig med en webshop - også lavet i WordPress.

Søgemaskineoptimering kan vi også hjælpe dig med både i forhold til onsite, offsite og linkbuilding. Vi har lavet flere første pladser på Google og mange side 1 placeringer.

Vi er også eksamineret i forhold til Google Ads.

Besøg vores hjemmeside, se vores referencer og bliv klogere på om vi skal lave et samarbejde :-)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer