tirsdag 31. januar 2023
ForsidePengeinstitut- og finansvirksomhed, forsikringBankerSparekassen Kronjylland forlænger hovedsponsorat for kvindelandsholdet

Sparekassen Kronjylland forlænger hovedsponsorat for kvindelandsholdet

Hovedsponsor for det danske kvindelandshold i håndbold, Sparekassen Kronjylland, har valgt at forlænge deres aftale med Dansk Håndbold Forbund med yderligere seks måneder, så aftalen nu løber frem til sommeren 2021.

Tilbage i starten af 2018 kunne Dansk Håndbold Forbund offentliggøre to nye hovedsponsorater for Håndbolddamerne, hvor Sparekassen Kronjylland sammen med Waoo blev placeret på de rød-hvide landsholdstrøjer. Siden da har Danmarks største sparekasse støttet kvindelandsholdet og Dansk Håndbold Forbund i tykt og tyndt – og nu får håndbolden endnu en håndsrækning i en svær tid:

– Hele samfundet står i en helt særlig situation i øjeblikket, og det gælder ikke mindst sporten. Vi har et tæt og godt samarbejde med Dansk Håndbold Forbund, og derfor blev vi hurtigt enige om i første omgang at forlænge vores aftale med seks måneder. Det giver ro til at overstå et forhåbentlig godt EM, og så sætter vi os derefter ned og finder ud af, hvordan vores fælles fremtid skal se ud, siger Klaus Skjødt, der er adm. direktør i Sparekassen Kronjylland i en pressemeddelelse.

Hos Dansk Håndbold Forbund værdsætter man støtten:

– Sparekassen Kronjylland har været en fantastisk partner for os igennem flere år nu. Det er et partnerskab, der uden tvivl har været med til at udvikle dansk håndbold, hvor deres støtte har sikret gode vilkår for både bredde- og elitehåndbolden. Forlængelsen af aftalen giver arbejdsro for forbundet og kvindelandsholdet i en meget speciel tid, siger Henrik M. Jacobsen, der i direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Den nye aftale udløber den 30. juni 2021.

Lidt mere om Sparekassen Kronjylland

Noget af det mest afgørende som kunde i et pengeinstitut er tryghed og tillid. Helt enkelt, skal du kunne stole på, at din rådgiver vil hjælpe dig på vej ved at finde de bedste løsninger for dig og din økonomi.

Det er afgørende, at rådgiveren har en oprigtig interesse i dig og din situation og varetager dine interesser.

Det er yderst vigtigt, at rådgiveren taler i et sprog, der er til at forstå og naturligvis skal der være en ligeværdig dialog mellem kunde og rådgiver.

Sparekassen Kronjyllands rådgivere ved, at de aldrig må råde kunden til noget, der ud fra deres vurdering ikke er til kundens bedste. Sparekassen Kronjylland arbejder hver eneste dag stenhårdt for at blive dygtigere og dygtigere, så deres kunder altid får de bedst mulige og mest opdaterede råd.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer.

Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Mest populære

Nye kommentarer