onsdag 21. oktober 2020

Ny CFO ansættes i Codan/Trygg-Hansa

RSA Scandinavia, der omfatter Codan i Danmark og Norge samt Trygg-Hansa i Sverige, har udpeget Gavin Wilkinson som ny skandinavisk CFO, sådan skriver Codan Forsikring A/S i en pressemeddelelse. Gavin Wilkinson begynder først den 1. september 2020 , såfremt Finanstilsynets godkender tiltrædelsen.

Ken Norgrove, der er CEO for RSA Scandinavia, siger følgende: ”Jeg ser frem til at byde Gavin velkommen. I min tid som CEO for RSA Irland havde jeg fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Galvin. Jeg er sikker på, at han er den rigtige person for os og vil bidrage positivt til vores rejse for at styrke den skandinaviske forretning. Han kommer med værdifulde erfaringer og viden fra tidligere roller i RSA såvel som stærk, teknisk ekspertise og lederegenskaber. Jeg ser frem til at samarbejde med Gavin igen”.

Gavin Wilkinson, født 1981, kommer fra en stilling som CFO for RSAs forretning i Storbritannien og internationalt (RSA UK & International ). Han har været i den globale forsikringskoncern i knap 10 år og har tidligere haft en række ledende positioner i RSA Groups finansfunktioner, blandt andet rollen som Group Performance og Capital Director. Gavin Wilkinson er uddannet inden for kemi fra Oxford Universitet og har desuden arbejdet for Deloitte, inden han kom til RSA Group i 2010.

”Jeg er spændt på at blive en del af den skandinaviske forretning. Skandinavien er en vigtig og inspirerende del af RSA, og jeg ser frem til at arbejde sammen med nye kolleger og partnere,” sådan fortæller Gavin Wilkinson.

Nye udfordringer trækker på den nuværende CFO

Henrik Hvid, nuværende skandinavisk CFO i Codan/Trygg-Hansa, har besluttet at søge nye udfordringer uden for virksomheden. Han har været hos Coden/Trygg-Hansa i næsten 14 år og i den tid haft mange roller blandt andet som investeringsdirektør, chef for Nordic Treasury & Investment, Chief Risk Officer og senest som CFO

Lidt om Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring har cirka 250.000 danske husstande og 50.000 små og store virksomheder som kunder. Codan Forsikring er en del af Codan-koncernen, der bl.a. ejer det svenske forsikringsselskab Trygg-Hansa. Codan-koncernen er i dag 100 % ejet af den britiske forsikringskoncern RSA, der har 13.500 medarbejdere på verdensplan. Læs mere om Codan på www.codan.dk.

ServiceNews
ServiceNewshttps://servicenews.dk
ServiceNews.dk er skabt for at levere nyheder til og om servicevirksomheder i servicebranchen.

Servicevirksomheder kan finde og læse nyheder, se hvilke nye jobs der er blevet oprettet samt hvor og hvornår de næste arrangementer finder sted.

Servicevirksomheder der ønsker at blive medlem af ServiceNews.dk kan også selv udgive medlemsnyheder, lave jobopslag og oprette arrangementer. Se mere her: Bliv medlem.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Nyheder fra servicebranchen - Magento shop kommerce Webshop Pressemeddelelse

Mest populære

Kom til fest for de døde på Moesgaard

I weekenden 31. oktober og 1. november inviteres børn og voksne til en farverig fest, når der fejres De Dødes Dag på...

Mobildata illustrerer Coronaeffekten: Hjemmearbejde har bidt sig fast

Den politiske opfordring til at arbejde mere hjemme har sat et tydeligt aftryk på pendlertrafikken, der er faldet markant. Det viser tal...

Danskerne er klar til elbiler viser undersøgelse

86 procent af de adspurgte i en undersøgelse foretaget af Middelfart Sparekasse svarer, at det er sandsynligt eller meget sandsynligt, at deres...

Mægtige maskiner, halv entrépris og sjov for hele familien på HEART i efterårsferien

Traktorer, mejetærskere og plove er nok ikke det de fleste forbinder med et besøg på et kunstmuseum. Men i efterårsferien mødes gæster,...

Nye kommentarer